Over ons

Plat & Plat B.V. is ontstaan toen twee bevriende Volendamse schilders en neven, Klaas Plat en Albert Plat midden jaren 70 besloten te gaan samenwerken. Op 13 april 1987 kreeg deze samenwerking definitief vorm met de oprichting van Plat & Plat B.V. Opvolging vond in 2009 plaats toen Kees Plat de scepter overnam en vanaf dat moment samen met Albert de directie vormt.

Alle disciplines

Het bedrijf is van oorsprong een schildersbedrijf maar heeft zich door de jaren heeft vrijwel alle aanverwante disciplines eigen gemaakt. De gezonde arbeidersmentaliteit en het constant leveren van kwaliteit, zorgen ervoor dat Plat & Plat inmiddels een vakkundig en gevarieerd team van ongeveer 50 vaklieden heeft. Nog steeds zijn het nakomen van afspraken, oplossen van problemen, deskundig advies, innovatie en natuurlijk een constante kwaliteit onze kernwaarden.

Erkend Leerbedrijf

Plat & Plat wil tot de vastgoedonderhoud top van Nederland blijven behoren. Mede daardoor zijn wij Erkend Leerbedrijf. Echt vakmanschap is namelijk een schaars goed en aanbod van jong talent helemaal.

Ons personeel volgt bovendien meermaals per jaar cursussen om op niveau te blijven.

Wilt u meer weten?